Over Florence

Waarom Florence Gaillard jou gaat helpen af te vallen, op gewicht te blijven en je goed te voelen

Wil jij afvallen maar lukt dat niet tijdens de overgang omdat je niet goed in je vel zit? 

Dan zit je hier goed.

Je leert hier te stoppen met strenge diëten omdat je daar alleen maar van aan komt op de lange termijn.

Jarenlang zijn diëten en voedingsadviezen gebaseerd op verkeerde aannames en een voedingsindustrie die meer om winst geeft dan om gezonde voeding. Daardoor is er een compleet vertekend beeld ontstaan van wat goede en gezonde voeding is. Hier krijg je wél de goede adviezen.

De overgang is een moeilijke periode, lichamelijk maar ook emotioneel. Hier krijg je niet alleen voedingsadviezen, zoals gebruikelijke bij diëtistes en voedingsconsulentes, maar is er ook begeleiding en coaching zodat je straks ook emotioneel weer stevig in je schoenen staat en de hele wereld weer aan kan.

Wil je hierover meer weten? Vul hieronder je naam en email-adres in en krijg regelmatig tips op het gebied van afvallen, de overgang en hoe je beter in je vel kunt zitten tijdens de overgang.Wat zeggen anderen over Florence?

Florence helpt en coacht mensen op een natuurlijke en humorvolle manier. Haar creatieve ideeën en manier van werken zijn niet alleen origineel maar ook verbazingwekkend effectief. Haar kracht ligt in haar brede kennis en begrip van de psychologie, zowel theoretisch als praktisch. Maar dat is niet haar enige kracht, ze heeft multidisciplinaire kennis en inzicht in mensen en dat is precies wat haar voor mij zo waardevol maakt.

Wilma van der Riet, Emric                

Ik wil even zeggen dat je fijn en in duidelijke taal antwoorden geeft. Wordt denk ik voor heel veel mensen duidelijker wat er gebeurt, ook voor mij. Dank je

Sonja Brussé

Over Florence Gaillard

Ik ben Florence Gaillard-Groeneveld (1964). Ik woon en werk sinds 2006 in het mooiste en meest ecologische departement van Frankrijk, de Drôme. Samen met echtgenoot, chocolade labrador en witte dove kat.

Ik houd van mijn dagelijkse wandeling met de hond en de wilde bloemen fotograferen die ik dan tegenkom. Zonder heel veel breien, koken en urenlang lezen was ik de overgang niet doorgekomen.

En ik vind mijn werk erg leuk! 

Sinds 2011 ben ik gecertificeerd Brainmanagement coach en ik heb bijna de opleiding tot gewichtsconsulent afgerond.

​Toen ik in de overgang kwam, en dat was bij mij al begin 40 merkte ik dat ik er eigenlijk weinig vanaf wist en de vrouwen om mij heen evenmin. Ik heb tientallen vrouwelijke ondernemers over de overgang geïnterviewd en wat onder meer uit die interviews bleek was dat er weinig kennis is over de overgang en alles wat er bij kan horen en dat er nog steeds een groot taboe op rust.

En dat taboe geldt zeker voor overgewicht tijdens de overgang. Dat merk je niet alleen aan het feit dat er nauwelijks informatie is over aankomen tijdens de overgang, maar ook bijvoorbeeld aan hoe weinig aandacht vanuit de medische wereld is voor de specifieke gezondheidsproblemen van vrouwen in en na de overgang.

Gezondheid, je emotioneel goed voelen en blij zijn met jezelf, zijn voor mij belangrijke onderwerpen. ​Voor mij markeerde de menopauze de overgang naar de tweede helft van mijn leven. En in die tweede helft wil ik gezond zijn, me sterk voelen, mijn ervaring en mijn levenswijsheid in kunnen zetten. Kunnen genieten van alles wat die tweede helft te bieden heeft, ook van lekker eten.

En dat wil ik voor alle vrouwen die tegen overgangsklachten en overgewicht aanlopen. Daarom ben ik coach voor vrouwen in de overgang met overgewicht geworden. Ik leer nu andere vrouwen wat ik zelf heb geleerd en met succes toegepast. Door mijn kennis te delen kan ik je helpen af te vallen, niet te gaan jojo-en en gelukkig te zijn met wie en hoe je bent. En vooral ook: genieten van al het goede wat het leven ook tijdens en na de overgang te bieden heeft.

Wil jij meer hierover weten? Vraag dan de gratis tips via e-mail aan. Vul hieronder je gegevens in en klik op 'Stuur mij je tips'.